Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6/5/12


Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Εύβοια σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το νησί μας .
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκε πρώτο κόμμα με ποσοστό 18,53 % , αφήνοντας πίσω του τη Ν.Δ. στο 14,51 % και κυρίως το ΠΑΣΟΚ στο 12,80 % από 48,19 % που ήταν στις εκλογές του 2009.

Ωστόσο οι δοκιμασίες του ευβοϊκού λαού δεν αφήνουν περιθώρια για θριαμβολογίες . Ο δρόμος είναι ένας : Να υπηρετήσουμε με συνέπεια το μήνυμα αυτής της ψήφου .

Είναι πολλά τα προβλήματα του τόπου μας που ασφαλώς τα γνωρίζουμε κι έχουμε προτάσεις για την επίλυσή τους .

Θα σταθώ στην έλλειψη έργων υποδομής , με χαρακτηριστικότερα αυτά του οδικού δικτύου και του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας , στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τις υπάρχουσες ρυπογόνες δραστηριότητες αλλά και τις επιδιωκόμενες να εγκατασταθούν και στην ανεργία.
Και δεν είναι μόνο οι απώλειες θέσεων εργασίας λόγω παύσης συγκεκριμένων δραστηριοτήτων , είναι και οι μειώσεις προσωπικού είτε με απόλυση είτε με εθελούσια έξοδο , είναι και η μερική απασχόληση , είναι η απόγνωση των επαγγελματιών , είναι πολλά και όλα μαζί έχουν φτάσει να απειλούν ακόμη και την επιβίωση ολόκληρης της ευβοϊκής κοινωνίας .

Ως προς εμένα, η εκλογή μου, ως εκπροσώπου των πολιτών της Εύβοιας, αποτελεί τιμή, αλλά και ανάληψη ευθύνης να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τους συμπολίτες μου, όπως έκανα μέχρι σήμερα» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου