Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Γ.Ν. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Στα πλαίσια των επαφών που πραγματοποιεί στην Εύβοια ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Βαγγέλης Αποστόλου συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 16/7/2012 με το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και την Ένωση Ιατρών Νομού Εύβοιας .

Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων τον ενημέρωσαν για τη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του Γ/Ν Χαλκίδας  και τις ανάγκες που υπάρχουν για τη σωστή του λειτουργία . Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι ο τομέας υγείας στην Εύβοια αντί να αναβαθμιστεί  οδηγείται σε αποσύνθεση, αφού ούτε οι νευραλγικές κενές θέσεις καλύπτονται , ούτε η χρηματοδότηση επαρκεί για να καλύψει τις στοιχειώδεις λειτουργικές ανάγκες .
Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Αποστόλου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  ΕΚΜ θα σταθεί αρωγός μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο σε κάθε ενέργεια των εργαζομένων που θα στοχεύει στην αντιμετώπιση των σοβαρότατων  αυτών προβλημάτων .
Εμείς είπε , με τη λήξη της συνάντησης  , είμαστε σταθερά και αταλάντευτα υπέρ του δημόσιου συστήματος υγείας και της ελεύθερης και δωρεάν πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.
Θα είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα  για να αναδείξουμε τα προβλήματα που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία στην Εύβοια .  
Θα αγωνιστούμε μαζί με όλους τους πολίτες του Νομού, τους εργαζόμενους και το ιατρικό προσωπικό στον κλάδο της υγείας που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να δοθεί άμεση προτεραιότητα στο κοινωνικό αγαθό που λέγεται ΥΓΕΙΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας Γιώργος Βλαχογιώργος , δημοτικός σύμβουλος Χαλκιδέων , Βαγγέλης Αυλωνίτης , γραμματέας Ν.Ε. Εύβοιας και Αλέκος Δεληβοριάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου