Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Λακωνίας προγραμματίζει με τη παρουσία  του Βαγγέλη Αποστόλου  υπεύθυνου του Τομέα Αγροτικών, τις ακόλουθες εκδηλώσεις για την Δευτέρα 24/9/2012:

·        Στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τοπικά στελέχη στο Ξενοδοχείο Sparta Inn, στην Σπάρτη.
·        Στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με στελέχη αγροτικών φορέων, γεωτεχνικούς και αγρότες σχετικά με θέματα του συμπλέγματος αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, στον ίδιο χώρο.
·        Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στις 14.30.
·        Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 19.00, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δήμου Ευρώτα διοργανώνει Γενική Συνέλευση όπου θα συζητήσουμε για τη συγκρότησή μας, για τα προβλήματα και τις ανάγκες μας, για τους αγώνες και τις δράσεις που οργανώνουμε για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, για την ελπίδα και το μέλλον.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Λακωνίας

1 σχόλιο:

  1. Δυο βασικά μηνύματα θα πρέπει να μεταφέρονται σε κάθε ευκαιρία επικοινωνίας με τους πολίτες.

    ΟΤΙ ..

    ΠΡΩΤΟΝ - Χωρίς αυτογνωσία πολιτικής παιδείας των Ενεργών Πολιτών, ακόμα κι ένας Βουλευτής που έδωσε όρκο στο Ευαγγέλιο να τηρεί τους Νόμους και το Σύνταγμα δεν είναι εις θέση, με το να παρέμβει από μόνος του, να δώσει λύση σε χρονίζοντα θέματα, και ΔΕΥΤΕΡΟΝ - χωρίς τον έλεγχο από τους πολίτες της Δικονομικής ατασθαλίας, κατά αυτών που συνδράμουν σ΄ αυτούς που καταχρώνται την κοινή Δημόσια ή Δημοτική περιουσία του συνόλου των Πολιτών της Εκκλησίας του Δήμου των, η κατάσταση θα εξελίσσεται κατά τη ΔΗΛΩΣΗ χωρίς την προσδοκία μιας επαλήθευσης του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ καθότι τι? είμαστε ΟΛΟΙ δειλοί μοιραίοι κι άμοιρη αντάμα(?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή