Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί μαζί με τους κατοίκους της Β.Εύβοιας για μια νέα ποιότητα ζωής και πραγματική ανάπτυξη της περιοχής


Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων της Βόρειας Εύβοιας στην οποία παραβρέθηκε και παρουσίασε τις προτάσεις του  για τα θέματα που συζητήθηκαν ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας.
Η συνεδρίαση είχε αρκετά σοβαρά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως το κλείσιμο Δημόσιων Υπηρεσιών, η καθυστέρηση κατασκευής του κεντρικού οδικού άξονα, η ακτοπλοϊκή σύνδεση Λίμνης με τη Φθιώτιδα, η πιστοποίηση των Ιαματικών νερών Λουτρών Αιδηψού, η δημιουργία σφαγείου στην περιοχή.

Επισημαίνουμε ότι είναι μια καλή αρχή αυτό που έγινε και πρέπει να συνεχιστεί, γιατί σηματοδοτεί ότι τα προβλήματα της περιοχής είναι κοινά και μόνο με το συντονισμό και το κοινό αγώνα μπορούν να λυθούν. Βέβαια είναι προβλήματα που χρονίζουν και ευθύνες μπορούν να αναζητηθούν, τόσο σε επίπεδο των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων όσο και τοπικό.
Ειδικά για το οδικό δίκτυο αλλά και για άλλα θέματα. Επίσης υπάρχουν και πολλά δύσκολα ή και τεχνικά ζητήματα, που συνδέονται με την εύρεση πόρων, την ανυπαρξία λιμενικών υποδομών, την επένταξη έργων που είχαν ενταχθεί στα ΚΠΣ / ΕΣΠΑ, την μη επιλεξιμότητα της Εύβοιας για επενδύσεις σφαγείων στο μέτρο 3α του προγράμματος «Αλέξ.Μπαλτατζής» την προώθηση εναλλακτικών λύσεων,  την υποτίμηση πρότασης για το ίδιο έργο που είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια κ.α

Όμως εμείς – ο ΣΥΡΙΖΑ – δεν μαίνομαι σε αυτά. Καλούμε τους πολίτες να συσπειρωθούν αγωνιστικά και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στη διεκδίκηση – μέσα και έξω από τη Βουλή – των λύσεων που έχει ανάγκη ο τόπος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου