Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δήλωση σχετικά με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καρύστου

Με αφορμή την επιστολή του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρύστου στην οποία καταγγέλλουν την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καρύστου σε μονάδα «βραχείας νοσηλείας», δηλαδή σε Κέντρο Υγείας, που θα έχει και ως αποτέλεσμα τη μετακίνηση των εργαζομένων του νοσοκομείου, που ήδη είναι οριακοί σε αριθμό, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Β. Αποστόλου έκανε την εξής δηλωση:
«Η κυβέρνηση, όπως μας έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις μέχρι σήμερα, ακολουθεί πιστά τη μνημονιακή πολιτική της, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που προκαλούν οι αποφάσεις αυτές στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην Περιφέρεια. Οι υποσχέσεις του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης δε μπορούν να αποτελέσουν εχέγγυο καθώς ήδη έχουν διαψευστεί πολλές από αυτές  στο νομό μας.
Μετά από πολλά πλήγματα που έχει υποστεί η περιοχή της Ν. Εύβοιας ακόμα μία απόφαση για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καρύστου θα πλήξει ανεπανόρθωτα τον τόπο, υποβαθμίζοντας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ είναι στον πλευρό των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής, υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους αλλά και αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου