Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στις εκδηλώσεις μνήμης στο Κιλελέρ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 19  Μαρτίου 2015
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Βαγγέλης Αποστόλου, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνου Αγοραστού και του Δημάρχου Κιλελέρ Αθανάσιου Νασιακόπουλου, θα παραστεί, την Κυριακή 22/03/2015, στo Κιλελέρ, τιμώντας τις εκδηλώσεις μνήμης των 105 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών το 1910.
Επισημαίνεται ότι η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 21/03/2015 με την πραγματοποίηση ημερίδας στο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου στο Κιλελέρ και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22/03/2015, στις 11:00, στο χώρο του μνημείου.

1 σχόλιο:

  1. Με το Κιλελέρ της Σκύρου όμως τι γίνεται? θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν θύματα, για να δοξάζονται στη συνέχεια καπηλευτές του ευνομούμενου της πολιτείας μέσω της πολιτικής?
    Γιατί πολιτεία και Δικαιοσύνη, εν συνείδηση? συνδράμουν ως ηθικοί αυτουργοί στη κατάχρηση της κοινόχρηστης Δημόσιας περιουσίας?
    Κινδυνεύει να θεωρηθεί ως στάχτη στα μάτια των πολιτών, η δια νόμου διευκρίνηση το 2006, ότι τα δάση που διαχειρίζονταν με διαχειριστικές εκθέσεις των Δήμων, ανήκουν στην ολότητα των κατοίκων και είναι Δημοτικά! κάτι που έγινε σε σχέση με το νόμο του 2003 ως προς τη προσθήκη της παραγράφου ότι τα Δάση της Σκύρου θεωρούνται "γενικά" ως ιδιωτικά!

    Δε μπορεί να μη είναι στα ενδιαφέροντα του Υπουργού να μην έχει επίγνωση το τι συμβαίνει με τους διαπλεκόμενους αιρετούς του ΟΤΑ της Σκύρου, στην απόκρυψη και δια των ευκαιριακά "μονίμως" νομικών του συμβούλων των υπέρ της ολότητας των κατοίκων, στοιχείων και από τις Δημόσιες Υπηρεσίες και από τη Δικαιοσύνη, στη συνεργεία τους για απότοκες δικαστικές αποφάσεις υπέρ των καταπατητών και καταχραστών χιλιάδων στρεμμάτων Δασών και Βοσκότοπων της Σκύρου
    Είναι δε εξόχως απογοητευτικό η μη εντολή διενέργειας ειδικής εισαγγελικής έρευνας για το θέμα αυτό ΚΑΙ στο βόρειο τμήμα της νήσου, καθόσον ο Υπουργός έχει πρωτοστατήσει στην ανάδειξη του θέματος με το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας, σε σημείο να παρέμβει ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς δίδοντας εντολή εισαγγελικής έρευνας.


    Από πολιτικής πλευράς των ιθυνόντων η κατάσταση είναι σαν τους εμπόρους ναρκωτικών που τα μοιράζουν δωρεάν έξω από τα σχολεία για να προλειάνουν μέλλον των παιδιών σε τέτοιο βαθμό ώστε ο εθισμός της εξάρτησης να φτάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε γίνει ταυτόσημος με το Δίκαιο Πολιτείας και τη νομιμοποίηση της διακίνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή