Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Δήλωση Αν.Υπουργού Β.Αποστόλου μετά το πόρισμα της Επιτροπής για τη Γαλακτοκομική Σχολή.


«Μόλις προ ολίγου περιήλθε σε γνώση μου η διενεργηθείσα πορισματική έκθεση στη Γαλακτοκομική ΕΠΑΣ Ιωαννίνων όπου διαπιστώνεται ότι έλαβαν χώρα πράξεις ενδοσχολικής βίας αλλά δυστυχώς επιβλήθηκαν κυρώσεις μόνον σε περιπτώσεις που προκλήθηκαν φθορές στην υποδομή της Σχολής.

Κατόπιν αυτού ζήτησα ήδη από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ την παραίτηση του Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, την κατεπείγουσα διαβίβαση της πορισματικής έκθεσης στον αρμόδιο εισαγγελέα για αξιολόγηση ποινικών ευθυνών όλων των εμπλεκομένων και την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προκειμένου να λάβει απόφαση σχετικά με τις διαπιστώσεις της πορισματικής έκθεσης».


1 σχόλιο:

  1. Κύριε Αποστόλου, ο διευθυντής με την συμπεριφορά και την στάση που κράτησε απέναντι σε όλα αυτά που συνέβαιναν μέσα στη γαλακτοκομική, πριν αλλά και μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη, απέδειξε ότι είναι ελλιπής και ανεπαρκής για την θέση. Η κοινή γνώμη πιστεύει ότι είναι ο κύριος υπαίτιος, για όσα βίωσε ο Βαγγέλης, αν είχε το απαιτούμενο σθένος και παιδαγωγικές γνώσεις, ως ώφειλε, θα είχε κόψει τον βήχα των νταήδων από την αρχή και δεν θα ψάχναμε τώρα το Βαγγέλη... Πολλοί πιστεύουμε το ότι να τον παύσετε από διευθυντή δεν είναι αρκετό, δεν είναι απόδοση δικαιοσύνης. Κατ' αρχήν να ελεγχθεί αν είναι γνήσια τα πτυχία του, να αποσπαστεί σε θέση κοινωνικής εργασίας, σκουπιδιάρης, σκαφτιάς σε έργα οδοποιίας, νεκροθάφτης και να αμείβεται με τον κατώτατο μισθό νεοδιοριζόμενου, εννοείται ότι τα ίδια θα θέλαμε να συμβούν και στον "κρητικό επαναστάτη βουλευτή" που ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, υπάρχει εμπλοκή βουλευτή, πιθανότατα κυβερνητικού και δεν είναι ο Μαρκογιαννάκης, όσο καλύπτεται ενισχύεται την άποψη ότι είναι κυβερνητικός. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, για πρώτη φορά ας γίνει κάτι σωστό, να μην ξαναυπάρξει διευθυντής εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα φερθεί σαν τον Μάντζαρη, να μην ξαναυπάρξει βουλευτής που θα κουκουλώσει εγκληματικές ενέργειες. Όσο δεν τιμωρούνται παραδειγματικά αυτουργοί και ηθικοί αυτουργοί, τα εγκλήματα επαναλαμβάνονται!
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή