Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Βαγγέλης Αποστόλου, Αναπλ. Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης: «Διαπραγματευόμαστε με την Ε.Ε. την μείωση προστίμων 2.5 δις ευρώ»

Στα 2.5 δις φτάνουν τα πρόστιμα που έχει καταλογίσει η Ε.Ε. στη χώρα μας για παραβάσεις στον αγροτικό τομέα τα προηγούμενα χρόνια.

Μόνο για όσα συνέβησαν τα την τριετία 2009 – 2011 στο θέμα των βοσκοτόπων το πρόστιμο που ορίστηκε τις τελευταίες μέρες φτάνει τα 320 εκατομμύρια ευρώ ενώ για την υπόθεση «πακέτο Χατζηγάκη» των 460 εκατομμυρίων η κυβέρνηση έχει κατεβάσει τις επιστροφές ήδη στα 350 και καταβάλει προσπάθεια να τις κατεβάσει στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα στο Κόκκινο 93.4 ο αναπληρωτής υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου περιγράφοντας την δεινή θέση της χώρας και των δυσκολιών που παρέλαβε η νέα κυβέρνηση.

Ο ίδιος δηλώνει μιλώντας στον Απόστολο Λυκεσά ότι «θα έχουμε συμφωνία με τους εταίρους η οποία θα περάσει πρώτα από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα συζητηθούν και οι όποιες αντιρρήσεις» σημειώνει πως «μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα με τις ιδεολογικές συγκλίσεις καθώς η μειοψηφία σέβεται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας» και τέλος πώς «μόνο αν χρειαστεί θα πάμε σε εκλογές».
Ακούστε τη συνέντευξη: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000010255/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου