Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Κοινοβουλευτικός Έλεγχος - Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017


Συζητήθηκαν σήμερα κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου οι εξής 
Επίκαιρες Ερωτήσεις:

Η με αριθμό 37/9-10-2017 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Έβρου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Αναστασίας Γκαρά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Παραχώρηση αγροκτήματος στη Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης».


Η με αριθμό 40/9-10-2017 Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Θεοχάρη Θεοχάρη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με την καθυστέρηση στις Αποζημιώσεις Πληγέντων Αλιέων από την Ρύπανση του Σαρωνικού.


Η με αριθμό 39/9-10-2017 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Καρδίτσας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Παναγιώτας Βράντζα προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Εθνικό απόθεμα δικαιωμάτων ενίσχυσης».


Η με αριθμό 35/6-10-2017 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Ιωάννη Κουτσούκου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Δεν δίνει λύση το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ένταξη των επιλαχόντων νέων αγροτών της Ηλείας στο μέτρο 6.1 του “ Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α)”».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου